We zitten lekker te eten en drinken nog wat wijn.
Je ogen stralen mooi het lijkt wel door de maneschijn.
Na het eten eindigen we samen lekker in bad.
Je maakt het romanties met wat kaarsen, wat ben jij toch een schat.
We liggen in bed je drukt je naakte lichaam tegen mij aan.
De nacht word heftig want ik kan jou niet weerstaan.