De dag dat we uit elkaar gingen,
Ik had er vrede mee.
Jij beloofde mij dat er geen ander was.
Valse beloftes.
Nog geen 2 weken later lig je alweer te rotzooien met een ander.
Dat je dat zo snel doet moet je zelf weten,
maar het zou fijn zijn,
als je eens een keer rekening houd met mijn gevoelens.
Het doet me zeer om jullie samen te zien,
Ik ga door en word gelukkig zonder jou
Maar het valt me wel zwaar...