strijd tegen onrecht
en tegen macht
strijd tegen racisme
tegen scheinheiligheid
en bedrog
strijd tegen leugens
en onrechtvaardigheid
strijd tegen oorlog
en geweld
strijd tegen rijkdom
en bezit
maar vooral
strijd tegen haat
want met haat geraak je nergens
laat de liefde overwinnen van de haat
door alleen maar even
te volharden
in de gedachte dat liefde
de mens zo veel
gelukkiger maakt !!!