slepende liefde nooit meer gesproken
over de intense verliezen
die wij samen hebben geleden
je krijgt het maar voor je kiezen
slopende liefde gaat slepend verder
naar een eindlpunt van niets
en geen boot die de varenden
tegenhoud van de liefde
want dat was ooit iets
krenkende woorden uit twee monden
gesproken uit woede en verdriet
ik wilde dat wij stoppen konden
want dit alles wil ik niet
onze liefde is over het is voorbij
de brug is geknakt ik val in het water
jij kunt er niet meer bij
wat alles wat blijft is die kater
laten we stoppen met elkaar te slopen
laat alles toch maar over zijn
het is voor beiden te hopen
dat wij hierna nog een leven krijgen
met een ander dat lijkt mij fijn
laat de tranen nu maar komen
ik heb alles al gezegd
zelfs in al mijn dromen
had ik het je nooit zo uitgelegd.
het is voorbij we gaan alleen door
het ging niet meer de koek was op
en daarvoor blijf je niet bij elkaar
geef de liefde een stop
laat elkaar gewoon vrij