Niemand kan zonder moeder
helaas gebeurd het te vaak.
Vaak zonder waarschuwing,
en met een heftige nasmaak.
Jullie verloren je moeder...
Nu is zij een ster.
Ver van jullie heen,
dichtbij maar toch veel te ver.
Ooit zal je haar terug zien,
dat is best wel fijn.
Maar zolang je aan haar denkt,
zal ze steeds een beetje bij je zijn.