~~~
Wie anders dan die,
die we allemaal kennen?
Wie anders dan die,
die steeds het laatste woord heeft?
Wie anders dan die,
die altijd alles weet?
Wie anders dan die,
die steeds het beste met je voor heeft?
Wie anders dan die,
die je steeds vertrouwt?
Wie anders dan die,
die je laten vallen heeft?
Dat heet nu hypocrisie!