Zelfs in de slaap kom ik je tegen
je raakt niet zoek en zo verklaart
zich de vermoeidheid bij het begin
van een nieuwe, schitterende dag
Jij bent een rusteloos type
sneller dan een gedachte zich vormt
op zoek naar de stilte in jezelf
zo raak jij nooit verloren
Blond haar en blauwe ogen
het verschuilt zich achter kleur
vulling in de kraaienpoten
zodat je langer mag geloven
in wat duidelijk tijdelijk is
Opmaak over wat is geweest
het delen van gemaakte dromen
van gebrek aan geld opgegaan
Jij blijft jezelf hoog en droog
in jouw gebarsten ivoren toren