Ik ga het proberen
om hier de beste te zijn
Wil echt van alles leren
van groot naar klein
Kom maar op, ik kan je aan
en als je echt wilt
wil ik je wel bij staan
Dan wil ik best proberen
om jou ook alles te leren
van groot naar klein
zodat wij samen op school de beste zullen zijn
09-05-2011 Fantasy