boem boem!
doet mijn hart
vrolijk, maar toch een beetje verward!
boem boem!
doen mijn gedachten
ik kan niet wachten!
fonkelen!
doe ik
als ik kijk naar je blik!
fonkelen!
doet mijn leven
zolang ik je maar liefde kan blijven geven!
J. ily!
britt de beule!