Sarah,
De wereld waarin wij samen leven
is blind voor het goede
en praat het kwaad goed.
Stoer doen,sterk zijn,
harten breken,mensen kwetsen,...
lijken de weg om intressant te zijn.
In die wereld is er geen plaats
voor excuces en verzoening.
maar deze weg wil ik niet volgen
ik wil tonen
dat liefde zonder verzoening
niet mogelijk is.
sarah, geef met de kracht
om het kwaad in onze relatie
te ontwijken en om
M'n fouten te bekennen
ook om anderen vergiffenis te schenken.
schenk jij me dan ook
je vergevende liefde
als bron van levensvreugde ???