Bijzonder...
Deze titel slaat op jou, zoals je bent, een mooi persoon.
En dat je bijzonder bent, dat voel ik gewoon.
Vandaag heb je mijn hart weten te raken met genegenheid,
zorgzaam zijn en geven om een ander, dat is wel hoe ik ben,
maar je bracht me spontaan in verlegenheid,
door zorgzaamheid te geven, een gevoel wat ik minder goed ken.
Voor mij ben je bijzonder en echt speciaal,
ik voel wat ik nog niet eerder voelde,
het is misschien een vaag verhaal,
maar jij begrijpt na een half woord al wat ik bedoelde.
Ik weet niet wat me overkomt, maar geniet met volle teugen,
onze gesprekken, activiteiten en knuffels zullen me nog lang heugen.
Je bent een mooie, lieve, zorgzame, spontane meid,
jou wil ik nu echt niet meer kwijt.
Zoals de zon de natuur, de wereld en het humeur van de mensen verlicht,
zo tover jij met het grootste gemak een lach op mijn gezicht.
Het voelt bijzonder, maar ik ben absoluut niet verward!
Jij hebt een speciaal plekje in mijn hart.
En delen we in de toekomst ons leven?
De tijd zal het leren ;-)
Ik wil me dan volledig voor je geven,
niets kan ons dan nog deren!
Bedankt voor hoe en wie je bent,
en fijn dat je mij al zo goed kent!
Want, jij kleine hartendief,
je bent bijzonder en ik heb je lief!