Daar ligt ze.. stil en bewegen loos in bed met een mooie lelie voor het raam
Gedachten zinnen gevoelens kroppen zich als een bal op
Is het nu afgelopen zal ze hier straks niet meer zijn
Zachtjes maar heel zachtjes komt er dan de eerste traan
Rollend valt hij langzaam kapot op haar wang
Herinneringen van vroeger komen weer voorbij
Lachen, huilen, spelen je bent geweldig
Maar nu word ik wel heel erg bang
Ze ligt nog steeds stil met haar ogen gesloten
Zo vredig, zo mooi maar zo gigantisch eng
Mocht het nu zo zijn dat ze dood is
heb ik wel veel van haar genoten
Langzaam gaan haar ogen open ze kijkt me waterig aan
ik leg mijn hand op haar wang en wrijf
Oma ik houd zo veel van u
Wilt alstublieft voorlopig nog even niet gaan?
12-05-2011
Anoukje