Waarom is het toch zo vreselijk moeilijk?
Ik ben nog steeds zo vreselijk kwaad
En teleurgesteld
Maar op dit moment
Wil ik alleen maar bij hem zijn
Om hem te steunen
En te troosten
Het verliezen van je moeder
Het is niet niets
Op zo'n onwijs jonge leeftijd
Het is echt vreselijk
Ik kan niets doen
Niets dan laten merken dat ik er ben
Dat ik er altijd voor hem zal zijn
En dat heb ik gedaan
Maar hij heeft er geen behoefte aan
En hij heeft gelijk
Hij is niet voor niets bij me weggegaan
Hij houdt niet meer van me
Hij wil me niet meer
Maar ik hou nog wel van hem
Zielsveel
En ik kan er echt niet tegen
Dat hij nu zo verdrietig is
En ik op een afstand toe moet kijken