vlinder van dertig, dartelt als een jonge hond
vlieg eens wat langzamer, kom eens naar de grond
rust nu maar eens uit, hier op mijn bloem
eet nu maar wat, hier hoef je even niets te doen
vlinder van 30, vanwaar al die haast
je vleugeltjes trillen en je kijkt zo verdwaasd
vertel me je zorgen, deel me in je pijn
je hoeft niet altijd de sterkste te zijn
vlinder van 30, met vleugels zo schoon
je lijf is zo mooi, het is haast een droom
maar pas op met je schoonheid en let op de tijd
want zonder je schoonheid ben je het meeste straks kwijt
vlinder van 30, wat zie ik, een traan?
je wil dat ik je loslaat, je zomaar laat gaan?
het is goed, ik begrijp het, maar vergeet nooit je vrind
als je vliegt over de velden, als je zweeft op de wind