Ik voel me als een platte batterij.
Gans mijn leven heb ik alles gegeven.
Nu ben ik waardeloos.
Ik ben herleid tot een giftig amalgama van onedele metalen en elektrochemische delen.
Voor ze me weggooien en met de laatste energie sein ik je dat ik je heel erg graag zie!