het was zo vreemd
ik kon je niet
maar ik keek je aan
gelijk recht in de ogen
we volgde elkaar met de ogen
en nog geen 5 minuten later stonden we te dansen
elke keer wil ik weer terug naar dat moment
het voelde zo vetrouwd
helaas heb ik je naam niet gevraagt
heb alleen je nummer ma weet niet of die wel zeker klopt
want jah in zo'n disco , dat kan altijd misgaan
maar het is zo raar nog nooit heb ik me zo goed gevoeld bij iemand
ik wil bij je zijn
maar weet niet hoe
hoe kan ik je vinden
ik weet zeker dat jij me waare bent
dit was egt liefde op het eerste gezicht
i love you and i miss you how can i be with you if i even don't know your name