Kon ik maar zijn waar jij was
dan voelde in de liefde in jouw handen
dan hield ik je stevig vast
ja kon ik maar zijn waar jij was
De liefde in jouw handen
die je weggeeft als een engel
ga nooit weg want het is zo fijn
de liefde in jouw handen
Ga nooit weg, weg uit mij
het vuur in mij zal niet doven
door de kracht van jouw aanwezigheid
jij gaat nooit weg uit mij
Jouw aanwezigheid voelt als een nieuwe weg
de weg om door te kunnen
uitgestippelt door een engel
dat is mijn nieuwe weg
Om door te kunnen is er liefde
die oneindige liefde komt van jou
want jouw aanwezigheid is als een lichtje
zwevend op papieren vogels in de lucht
Oneindige liefde, warmte in mijn hart
omdat jij hier ooit op deze plek was
je wordt gemist in veel gedachten
als warmte in het hart