Als Een Puzzel,
Mijn hart is gebroken.
Gebroken en Verscheurd.
In duizenden stukjes.
Moeilijk te repareren.
Stukjes zullen er ontbreken,
en blijven missen.
Niet compleet,
als bij een puzzel.
Allemaal stukjes,
verspreid en verdeeld over de tijd.
Lastig te vinden,
en nog veel lastiger in elkaar te zetten.
Net als bij een puzzel.