jij was mijn beste
enige die ik nog had
ik was me leven toen al zat
toen in groep 8 liet je mij alleen
ik was alleen niemand om mij heen
geen vriendinnen meer
zoveel angsten meer
jij gaf mij een trouma me leven lang
jij maakte mij echt bang
caitlin i miss you
ik wil je nu nooit meer zien
die pijn
die angst
die leugen
dat bedrog
je liet mij kapot achter