Jij bent mijn allerliefste knuffelbeer,
Je aanrakingen zijn teder en liefdevol,
ze laten me genieten en doen me verlangen naar meer...
Al vijf jaren woon ik hier alleen,
maar zo voelde het nooit.
Tot jij hier voor een paar dagen verscheen.
Nu lijkt mijn huisje leeg, ken je dat gevoel?
De kamer kil, het bed te groot,
je snapt wel wat ik bedoel.
De tijd samen met jou voelt zo ontzettend goed,
dat ik nu al erg moet wennen, als je er niet bent,
Niet te geloven wat jij met mijn gevoelens doet!
Samen kunnen we de hele wereld aan,
we gaan nu samen bezig met klimmen,
naar de top van de berg geluk, waar we nu voor staan.