Laat me denken
Laat me zijn,
Zoals ik nu ben, voel ik me fijn.
Is het niet goed, heb je pech,
Ga mijn eigen weg.
Je moet dit, je moet dat.
Ben het zat,
Altijd niet goed, te weinig.
Wat denk je wel,
Ben niet heilig.
Ik ben ik, jij bent jij,
Laat me vrij.
Magda Haan