Gevoelens
Zoveel gedachtes en gevoelens
Gedachten die ik wil denken
Gevoelens die ik wil voelen
Die gevoelens zijn een deel van mij
Ze horen bij mij en daar ben ik blij mee
Al is het gevoel maar voor even
Alleen ze zijn er wel, mijn gevoelens
Ze blijven komen, blijven schenken
Dat is een apart gevoel een heleboel
Verdoofd door het goede en door de liefde
Voel ik mij vrij, heerlijk en gelukkig
Gevoelens, die alleen van mij kunnen zijn