Ik val op mijn knieën
En mijn hoofd verstopt zich in mijn handen
Een snik glijd van me weg
En mijn schouders schokken
Toen jij zei dat ik het alleen moest doen
Het is over en uit, je hebt een ander
En ik zeg je dat ik je mis
Maar dat ik bereid ben om te werken
Zodat ik jou als m’n maatje niet verlies
En terwijl ik mijn hart diep weg stop
Stromen tranen over mijn wangen
En glijdt mijn verstand ermee weg
Alleen voor jou, wordt de pijn begraven
Onder een dunne laag van zand
Zodat jij misschien ooit
Nog bij mij terug belandt
~22/05/11~