Ik ben hier,
ik ben blij.
Ik ben daar,
alweer dichterbij.
Normaal gevoel,
als mijn doel.
Voor jou gewoon,
voor mij een droom.
Kan ik weer adem halen?
Is het voorbij met de dalen?
Kan ik weer opstaan?
Alsjeblieft gewoon verder gaan?
In de ochtend opstaan,
om gewoon naar werk te gaan.
Niet eerst duizend vragen,
die mij onberispt plagen.
In de avond, alle rust.
De hele dag, zonder lust.
In de middag, niet eenzaam.
Heel mijn leven zodat ik mij niet meer schaam...
Voor jou gewoon,
voor mij een droom.
Voor jou normaal,
waar ik verdwaal.
Ik ben hier,
ik ben blij.
Ik ben daar,
kom toch nooit dichterbij.