Roep
Schreeuw
Scheld
Tier
Praat
Fluister
Zeg iets
Gewoon iets.
Jouw gedachten?
Voor één keer.
De laatste keer.
Roep
Schreeuw
Scheld
Tier
Ik kan het allemaal aan
behalve
deze stilte.
Terwijl ik besef dat dat het enigste
is dat je wilt melden.
De stilte