Snap je me als ik zeg dat ik me zo eenzaam voel
Snap je me als ik zeg dat ik alleen maar kan huilen
Snap je me als ik zeg dat ik letterlijk pijn in mijn hart voel
Snap je me als ik zeg dat ik niet meer kan, en weet je dan wat ik bedoel?
Snap je me als ik zeg dat ik niet meer weet wat ik moet doen
Snap je me als ik zeg dat ik dit gevecht niet kan winnen
Snap je me als ik zeg dat ik mij elke nacht in slaap huil
Snap je me als ik zeg dat ik op ben, niet meer weet waar ik moet beginnen
En zie je mijn wallen dan niet onder mijn ogen
En zie je de pijn in mijn ogen dan niet
En zie je dan dat ik het niet alleen kan
Zie je dan eindelijk mijn verdriet
Kun je door mijn masker heen kijken
Kun je door mijn mooie woorden zien
Kun je zien dat ik alleen maar fake ben
Kun je zien dat ik alleen maar een joker ben
En als ik lach, kun je dan zien dat het nep is
En als ik je vertel hoe goed het gaat,
zie je dan eindelijk mijn echte waarheid?