Ochtend
Wakker worden
een nieuwe dag breekt weer aan
het is weer tijd om naar je werk te gaan
Wakker worden
kijk nu ook s'morgens eens om je heen
en geniet nog van je moment alleen
Wakker worden
geef je geliefde een kus en doe een ruzie verzachten
vanavond zit ze misschien niet meer op je te wachten
Wakker worden
luister niet gelijk naar het geronk van het verkeer
maar naar de vogels deze keer
Wakker worden
kijk door het raam
zie je die wolken hier ver vandaan?
Wakker worden
en denk nu eens over het leven
geniet van de pracht die het ook s'morgens vroeg kan geven
Wakker worden
en besef nu eens een keer
deze ochtend komt nooit meer
Wakker worden
en draai je maar lekker om
het is weekend , 2 dagen van vrijheid en die gaan vaker nog sneller om