waarom jij?
waarom papa?
die man die ik had willen kennen
mijn vader
nooit echt gekend
dat is wel bekend
zonder vader wil ik leven
want waar was toen ik klein was papa gebleven
hij had liever alchol dan zijn kind
dat is al waar mijn leven begint
dit is een stukje van mijn pijn
dat ik niet bij me vader kan zijn
ik wil geen tweede vader
dat is een stukje van mijn reden
mijn stiefvader schreewd ook te veel
Dan geef ik een gil terug
hij is niks van mij
dankzij hem voel ik me minder vrij
want hoe vaak maakt hij mij nou blij?
niet vaak dat weet ik wel
aan zijn marnier wen ik niet snel
geschreeuw en gescheld
dat is wat ik vaak hoor
nu minder maar de schok is nog groot
hier door wou ik eerst dood