"Bij Benadering"
Copyright (c) 2011.05.22 by Werner Domroese
nimmer ontmoet
en ondanks dit gebrek
hartstocht genieten in overvloed
een ondeugend gesprek
over een spannende plek
je moest eens weten
wat je met me doet
'k wil je verwennen
intiemer leren kennen
alles om ons heen vergeten
laat passie branden
zielen samensmelten
hartslag klokslag stranden
wederhelften
op dat hoogtepunt doen belanden