Stil
Ik sta even stil, kom niet vooruit
Probeer woorden op papier te zetten
Mijn gedachten gaan alle kanten uit
Kan geen letter meer neer zetten
Het gevoel dat jij mij geeft
Is niet met een pen te beschrijven
Gedachten die heel ver gaan
Waar die gedachten toch blijven
Woorden vormen geen zinnen meer
omdat het gevoel op de loop gaat
gevoelens zo heerlijk en verwarrend
dat dat nog kan en dat het nog bestaat
Al wil mijn hart gevoelens beschrijven
en mijn mond wil het proberen uit te spreken
gevoelens die blokkeren op allerlei wegen
zonde om al mijn zinnen zo af te breken