Een toestel gevoelloos en kil.
Toch is het een wonder van de 20 ste eeuw.
De ene mens aan de andere kant
mijlenver staat te praten met een andere.
Soms is het een erg storend element.
Soms een grote hulp, of troost
en toeverlaat een groter vriend,
een kameraad.
Maar toch is het een gewoon toestel.