had een droom
bennetuiteenraredroomontwaakt
allelettersvanmijngedichtwaren
aanelkaargeraaktmetgeenmogelijk
heidgingenzelosen'twasnotabene
inhetlosseletterbos
hebaandedauwgevraagdzeloste
wekenwant'khounietvandieonzinnige
letterstrekenmaardedauwdiewasniet
natgenoeggingtoenmaarbedelen
ineenorigineleiersekroeg
whiskyontherockswasalleswatdie
ierenhaddenvroeghettoenradeloosaan
denogalkouwepaddenmaardiehadden
eenzogenaamdeondertemperatuurik
raakteinpaniekdushevigoverstuur
watmoestiknoumetdataanelkaargeplakte
zootjedoenahhdaarkwameenvrouwaan
metaanhaarbeeneenpuntigeschoenmet
éénzetjevanhaarpumpvlogendelettersin
hetronddwarreldenvervolgensherender
opdezanderigebosgrond
hebvoormijngevoelurenmoetenharken
meteengrotetwijgwerdbekafenontwaak
teuitdieraredroommetveelgehijg
g e l u k k i g w a s h e t m a a r e e n
r a r e l e t t e r d r o o m b e n n u
d o o r d i e p l a k k e r i g e
t o e s t a n d e r g s l o o m h o u m e
m a a r k o e s t g a m a a r l e k k e r
r e l a x e n b e n n u e e n l u i a a r d
d i e e v e n n i e t k a n h e k s e n
h i h i h i . . .
30 mei 2011
wervelende
regenboog