Je bent een meisje geestelijk nog zo klein.
Je strijd voor een toekomst volgt je eigen levenslijn.
Soms probeer ik verandering te brengen in de keuzes van je leven.
Het verantwoordelijkheidsgevoel dat ik heb blijft maar aan me kleven.
Je bent een klein meisje geestelijk nog zo klein.
En nu zal je over een poosje mama zijn.
Ik had je gewaarschuwd ik wou niet dat het jou geschied.
Maar je bent niet verantwoordelijk genoeg op dat gebied
Je kan je dan wel groot voelen met een kindje binnen in jou.
Maar een levend wezen die jij tot stand brengt maakt je nog geen vrouw
Je moet er eerst zelf achterkomen wat je definitie is in het leven.
Voordat je grote beslissingen het maakt en het andere mee kan geven