Ergens op een zee
Vaart een schip voor eeuwig
Maar met dit schip wil je niet mee, maar je wordt geleden
Door het boegbeeld dat je zo aanstaart dat het is alsof ze leeft
Er zijn geweldige feesten aan boord dit schip
Alleen kun je van de feestgangers
Geen woord verstaan
Ze verlangen naar jouw bestaan
In de kamers kun je geroezemoes horen
Maar er is geen mens te zien
Alleen spullen die hier voor altijd verloren zullen zijn
Spullen waarvan de eigenaar geen verlies van willen zien
Als je naar het dek loopt
Hoor je de matrozen naar elkaar schreeuwen
Je hoopt dat ze niet de waarheid spreken, er komt een storm aan
Als je het dek bereikt,hadden de matrozen allang gekozen te verdwijnen
Je ziet een golf op je afkomen
Je probeert alles om je leven te kunnen bewaren
Als je golf het schip verlaat met iets bekent, komt een matroos
De Matroos zegt tegen je: ''nu zal je voor altijd met ons varen.''