Dat meisje..ik.
Kijk dat vrolijke meisje staan
Haar dagen gevuld met een glimlach
Alles lijkt perfect met haar te gaan
Maar helaas de schijn bedriegd
Dagen, weken, ja al maanden lang
Heeft ze haar masker niet meer afgezet
Voor het meisje zonder masker is ze zelf bang
Bang voor dagen vol pijn en verdriet
Er is niemand met wie ze kan praten
Want veel mensen snappen haar verdriet niet
Haar hart zit vol scheuren en gaten
Het lijmen lukt haar zelf niet meer
Iedere dag zakt ze een beetje dieper
Terwijl niemand er is die het merkt
Lang zal het niet duren voor het fout gaat
Ik kan het weten want dat meisje...
...Dat ben ik...