Vertel je verhaal
Je opent je hart voor mij, vertelt me wat je voelt
Gebruikt dan heel veel woorden, dat ik weet wat jij bedoelt
Je valt in herhaling en denkt daar ga ik weer
Gaat hij wel alles lezen, zo voor de tiende keer
Maar het is jouw herhaling en het is ons verhaal
Het gaat om jou, om mij, om ons, ik lees het allemaal
Ik krijg toch geen genoeg van jouw allerliefste woordjes
Gedachtes en je stem die als muziek klinkt in mijn oortjes
We leven in het heden, maar vertel van ons verleden
Al zijn onze gebeurtenissen zulke verse, jonge, frisse
Onze avonturen nog vooral toekomstmuziekjes
Vertel onze herinneringen en onze kroniekjes
We hebben nog de meeste verhalen voor de boeg
Maar vertel deze verhalen, je vertelt ze nooit genoeg