Ik voel de wind langs me huid
Terwijl ik op de zanden naast de zee loop
Die eindeloos door lijken te gaan
Het verlangen on naar het einde te lopen is groot
Maar de wind houdt me vast
Dromend sta ik daar
Vast in mijn gedachtes
De kou van de wind tast me hart aan
Het neemt alle gedachtes met zich mee
Naar het zand, de duinen en de zee
De wind voelt als een zeef
Die alles weg veegt
De wind die langs me raast
Is een zegen voor mij
Het draagt me mee om verder te gaan
En waait het verlangen om te blijven staan weg