De horizon spreidt haar vleugels voor slechts één melancholisch moment en omarmt met slechts leegte, zo beleefde zij, die verliet en achterliet, die vergat wat zij liefhad, wie haar liefhad, het einde van de tijd, tijd die stopte, verging in ruimteloosheid; haar adem slaakte, haar chaos zo stil dat je het horen kon als de luidste hartenkreet, toch zwijgzaam, zacht, maar het was er, het leefde, hoewel het was vergaan en fluisterde geluidloos mee met de wind, streelt nog dagelijks mijn haren met de warmste hand, soms koud met haar vermoeide zucht; och wereld, geef op en laat gaan.
Geef op en laat gaan.