blijf maar knagen
de minister van landbouw op tv
daar kunnen we tenminste wat mee
hij vreet zelf rustig tig komkommers op
wie wordt het kind van de rekening:
natuurlijk betaalt de consument de strop
de man zit in het zwart te zwammen op tv
zegt met een grafstem die bacterie valt heus wel mee
de onderzoeken laten geen verontrustende resultaten zien
blijf gerust knagen op die rauwkost dikke Mien
dan val je zeker af want onze rauwkost is niet ongezond
dus angst voor die e-coli bacterie is ongegrond
verlies je meer gewicht dan door de rauwkost zou kunnen
zou ik toch de bacterie het voordeel van de twijfel gunnen
2 juni 2011
wr