Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Op de camping
Op de camping
ze staan naast elkaar
de caravans op rijtjes
Sommige mensen verhit
en andere zijn net bezige bijtjes
stoelen en tafel voor de tent
al snel ben je gewend
kinderen die spelen
ze hoeven zich niet te vervelen
er is altijd wel een klus
snel blij met een dooie mus
iedereen heel sociaal
staan meteen klaar voor elkaar
douchen in de rij
thuis was je er zeker niet mee blij
het kan je niet schelen
want hier kan je wat velen
met een rol naar de plee
iedereen zegt goedemorgen
en hoe gaat het ermee
lang leve de camping
Reacties op dit gedicht
magda54 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
zomerkind
:
Vrijdag, juni 03, 2011 19:00
ja gezellig:)
gr eddie
Over dit gedicht
Auteur:
magda54
Gecontroleerd door:
Erwin
Gepubliceerd op:
03 juni 2011
Thema's:
[Zomer]