Door de zon die tussen de schaduw schijnt
Lijkt het net alsof ik ergens anders ben
Waar ik ben, weet ik niet,maar ik hoef me niet te verbergen
De grond is bekleed met schaduw
Waarbij de zon doorheen breekt
Het is een rustig, maar mooi beeld
Vertrouwen is hier niet nodig
De zon is voorlopig genoeg om de schaduw te breken
Maar vergeleken met de warmte van een hart
Vergat ik de zon die de schaduw breekt
Nadat ik het zelfde schouwspel als in de droom op de weg zag
Keert de zon terug door middel van het verleggen van de schaduw
De schaduw blijft echter toch bestaan
Want het is niet nodig dat het vergaan
Ik aankondig het luid en duidelijk
Zonder de schaduw zal er geen zon bestaan
En zou ik niet volop kunnen genieten
Van de zon die kleine stukje schaduw liet verlaten