Dat ik diepe gevoelens voor je heb is bij jou bekend.
Maar weet je ook dat ik je mis warneer je dr niet bent.
Je geeft mij een heerlijk gevoel met je aanwezigheid.
Maar als je weer weg gaat lijken vijf minuten wel een eeuwigheid.
Misschien komt er ooit nog een dag, dat jij zeggen zou.
Ik ga niet meer weg, ik blijf bij jou.