Woede diep in mij,
ik ben kwaad,
mijn hart gevuld met haat,
en de oorzaak, dat is HIJ!
Ik word razend als ik hem zie,
als ik zijn onzin hoor,
heb daar geen uitleg voor,
het willen uitroepen naar ik weet niet wie!
Zou zo graag willen slaan,
hem zijn bekomst eens geven,
echt kwaad worden totdat hij begint te beven,
en onmiddelijk weg zal gaan!
Weer een wrang gevoel,
een abnormaal kloppend hart,
hij is zo dom en verward,
maar je begrijpt niet wat ik bedoel.
Hij doet pijn met woorden en zijn blik,
zij kan niet tegen hem op,
allemaal door die dooreengeklotste kop,
de enige die haar kan verdedigen ben ik!