Zo verdronken in gedachten,
Zo verzonken in de pijn.
Vraag je je weer af waarom alles niet zoals vroeger kon zijn.
Toen je nog niet gepest werd,
Nu doet iedereen mee,
Met jou pesten.
Het is niet oke.
Ik laat het niet zitten,
Ik krijg er duizend klitten
van.
Ik weet niet wat ik doen kan.
Respecteer hoe iemand is,
Dan weet ik dat alles goed is.
Want je doet me zoveel pijn,
Waarom kan het niet anders zijn?
Je weet niet hoeveel verdriet ik heb,
Je maakt me kapot.
Het voelt gewoon zo rot.
Laat me met rust.
Je bent net als een brandweer,
Die het water blust.
Moet het nu weer?
Blijf van me af,
Ik ben mezelf wel.
Blijf uit mijn buurt,
Tot ik mijn ogen vuurt.
Ga weg,
Wat heb ik toch een pech.
Waarom doe je dit nou,
Ik zei toch nooit dat ik het wou?
Blijf van me af,
Ga toch weg!
Ik heb zoveel verdriet,
Zie je dat dan niet?
Ga weg.
Ik heb je niks gedaan,
Laat me toch gaan.
Jij lacht je kapot,
Ik ga ook kapot.
Niet van het lachen.
Ik ga kapot,
Van binnen.
Ik heb je niet nodig.
Ik heb je niks gedaan,
Laat me gaan.
Blijf maar pesten,
Blijf maar pesten.
Tot er een moment komt,
Dat het je heel veel bomt.
Dat ik er niet meer ben,
Dan ben ik je grootste fan.
Ik heb je niks gedaan,
Laat me gaan.
Tot ik er niet meer ben,
En geen grenzen meer ken.
En dan ben ik je grootste fan,
Dan weet je pas wie ik ben.
Hoe ik ben,
Van binnen.
Ik ging kapot,
Het werd te rot.
Dan zeg je sorry,
Mijn naam is Corry.
Maar dan heeft het geen zin,
Als ik dat vin(d).
Dan ben ik er al niet meer,
Dan boeid het geen veer meer.
Zo verlaten,
Achtergelaten.
Woorden steeds harder,
Woorden steeds vaker.
En elke keer voel ik ze raker.
Steeds meer verdriet,
Dat je mijn pijn niet in je ziet.
Blijf van me af,
Blijf van me af!
Ik heb je niks gedaan,
Laat me gaan.