wat is toch dat gevoel
dat je elkaar aankijkt
en niets hoeft te zeggen
wat je bedoelt
verlangens weergegeven
door onze ogen
bruin en groen
willen het steeds herbeleven
liefde vermengt met passie en lust
onze lichamen zijn verweven
vrijen,pas stoppen als we zijn uitgeblust
lichaamssappen doen ons kleven
kus elk plekje op je lijf
het is een ontdekking
pieken en dalen
aangenaam verblijf