met elke aanraking
voel ik nog steeds een tinkeling
wanneer je mij vasthoudt
voelt het intens en vertrouwd
met elke blik
voel ik mijn hart nog kloppen
krijg ik een enorme kick
jij laat mij compleet voelen
en alle narigheid even terugspoelen
tot op het moment dat ik weer een meisje ben
en laat jij me dealen met de struikelblokken
dat ik er niet meer voor wegren
maar dat ik nu voor mezelf kan knokken
dat ik geen mensen in mijn leven laat
die mij geen liefde gunnen maar haat
jij bent het beste wat mij is overkomen
en mijn liefde voor jou is alleen maar toegenomen