Bevestiging
Je bewandeld je pad
zoals je hem bewandeld
met dalen en met bergen
Niet wetende of je het goed doet
nooit eens die bevestiging
dat schouderklopje
dat vriendelijke woordje
Zorgen doe je voor iedereen
maar doe / deed je dat wel goed
je bewandeld het pad maar gewoon door
Je verlangt zo naar een bevestiging
al weet je het voor mezelf wel
maar die gesproken woorden doen zoveel
je hoort het alleen via via nooit rechtstreeks
Van een schouderklopje ga je groeien
van zwijgen krimp je ineen
en dat voelt verdomt alleen
Ook de pc geeft je geen bevestiging
als je zoekt naar die beelden of woorden
hij werkt vandaag ook niet erg mee
de pc geeft je het volgende te lezen
Server Error, Helaas, we zijn niet in staat
om uw verzoek op dit moment te verwerken.
onze excuses voor het ongemak.
©BL