Het voelt zo uitzichtloos
'Blij' maar ook vaak boos
De vreugde, het gelukkig samen zijn
Ingeruild voor vaak verdriet en pijn
Het kan zo veel beter
Zo eigenwijs, elk een betweter
Het lost zich niet vanzelf op
Ga bij jezelf te rade en zeg stop
Zoek hulp, sta open, ga ervoor, werk eerst aan jezelf, help de ander en ga samen een goede toekomst van samenwerking, vertrouwen en vreugde tegemoet.