Vincent
De liefde die ik voor jou voel is onbeschrijfelijk
'Ik hou van jou' is zelfs te min,
geen pen kan tegen mijn gevoel op
Elke seconde dat ik bij je ben,
wil ik je laten merken hoeveel ik van je hou,
je stevig vasthouden,
in je oor fluisteren dat je de enige voor me bent
Je bent een deel van mij geworden,
een deel waar ik niet meer zonder kan, maar vooral niet wil!
Blijf voor altijd bij me lieve schat
Je geeft me het gevoel dat ik leef,
je hebt me weer leren liefhebben
Ik heb vertrouwen in jou,
ik heb vertouwen in ons
Ik laat je nooit meer gaan!