1 telefoontje en de wereld stond stil
1 telefoontje dat je nooit horen wil
jij was gestorven
zo klein
wat gemeen
zo iets zou niet mogen met zoveel liefde om je heen
wat zal ik je missen jij lieve kleine meid
je leven vol vechten kwam te snel tot een eind
maar jou liefde en warmte
zal altijd bij me zijn
zie het in je papa en mama
en voel het altijd in mij
ik zal je nooit vergeten dag lieve kleine meid
papa en mama's prinsesje
een sterretje voor altijd